Fake★tastic?Gyaru-tjejer älskar lösögonfransar. Anledning? De gör ögonen rundare. Många japaner vill ha rundare ögon för att likna oss västerlänningar mer. Sedan använder väldigt många gyarus circle lenses, som får ögonen att se större och rundare ut. Vad tycker ni om denna trend att efterlikna européer/amerikaner?Bildkällor: False Eyelashes, Egg's Beauty December 2009, Faux Fashionista


FiberWigFiberWig
är mascaran som gjort stor succé i Japan. Kanske mest för att den förlänger asiatiska, tunna fransar rejält och att det är en japansk tillverkare. Jag har själv testat den här mascaran och därför tänkte jag göra en liten resumé av den.
Kort och gott säger jag att FiberWig inte är min favoritmascara. Den förlänger knappt mina fransar, ger dem inte volym eller något annat jag önskar. Beror antagligen på att jag redan har tjocka, långa sydeuropéiska fransar.
Efter tre lager är dock fransarna rätt långa. Ett litet plus är därimot borsten, som inte klumpar ihop fransarna. Dessutom ogillar jag att när man tvättar bort mascaran med vanlig sminkborttagning, bildas små "flingor" av mascaran som är sjukt jobbiga att få bort från ansiktet sen. Plus att man inte får bort all mascara lika lätt som med "vanlig" mascara. Tre av fem stjärnor får den utav mig!
★★★

Har du provat FiberWig och vad tycker du om den? Kommentera gärna!


Makeup guide!

Har fått några förfrågningar om jag kunde göra lite makeup-guider. Självklart kan jag det! ♥
Först ska vi gå igenom trenderna.
Gyaru-tjejernas signatur makeup: Ljusa läppar, svartsminkade ögon, ljusa ögonbryn, orange-blont hår (har många) och cirkellinser. Man kan relatera stilen till Manba och Yamanba fast inte lika extrem (grunden till den svenska fjortisstilen?).
Alla bilder är från tidningen Egg's Beauty december 2009, jag står endast för redigeringen. ♥
(*^д^*)♪Här kommer en makeup-guide i alla fall! Ursäkta den dåliga kvalitén!...


Källa för alla bilder: Tokyo Jam

Fashion Winter [★ HAPPIE NUTS ★]
Tokyo Jam


Egg's Beauty
Källa


Japan Mag

Här kommer jag BonBon lägga upp inscannade bilder från olika japanska modetidningar, eftersom jag älskar Japan och dess mode! ♥
Bilderna kommer från olika sajter som jag kommer länka. Enjoy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0